Učitavanje ...

Softverska rješenja

Odaberite softver koji odgovara Vašim potrebama

Softver za proizvodnju - i4production

i4production je softversko rješenje koji kroz korištenje naprednih alata za planiranje proizvodnje zatim alata poput linearnog programiranja (simplex metode), gantovi dijagrama pareto dijagrama i ABC analiza itd.. koji su sastavni dio “pametnih” proizvodnih pogona omogućavaju dostizanje punog potencijala proizvodnih postrojenja.

Opširnije...

Orion ERP softver

Orion ERP je integrisani sistem koji će u realnom vremenu pratiti poslovanje preduzeća i pri tome imati istu bazu podataka za sve informacije. Na ovaj način se povećava produktivnost procesa i pri tome olakšava komunikacija zaposlenih. Vrlo je značajno i to što imaju istu bazu podataka za sve aktivnosti, jer se na taj način eliminiše dupli unos informacija i skraćuje vrijeme potrebno za obavljanje određenih poslova. Orion ERP sistem obuhvata nabavku, magacin, prodaja i finansije.

Opširnije...

POS CAFFE - softver za ugostiteljstvo

POS CAFFE - program namijenjen za ugostitelje (restorane, pizzerije, slastičarnice, caffe barove, fast-food....). Njegova prvenstvena zadaća je: da unaprijedi organizaciju poslovanja ugostiteljskih objekata, da olakša rad konobarima, šankerima, kuharima, picmajstorima da poveća njihovu produktivnost, i sa druge strane, kroz administraciju, da poboljša kontrolu i pruži što je moguće više informacija poslovođama i vlasnicima ugostiteljskih objekata. POS CAFFE kasa pruža trajnu pouzdanost u radu i osigurava zaštitu od zloupotreba.

Opširnije...

Orion Dentist - Softver za stomatološke ordinacije

Program namijenjen za stomatološke ordinacije kojem je prvenstvena uloga da olakša administrativne poslove. Evidecija pacijenata,zakazivanje termina, karton protetike, plan za više doktora, evidencija na dnevnom, sedmičnom i mjesečnom nivou, definisanje cjenovnika, kucanje računa, predračuna. Kompatibilan sa svim fiskalnim uređajima na našem tržištu.

Opširnije...